Asiakaskokemus

Asiakaskokemus
17 syyskuun, 2015
    

Tutustuin Iran erkauma-terapiaan pömppis-luennolla, kun nuorempi lapseni oli juuri täyttänyt kolme vuotta. Erkauma minullakin tietämättäni oli, ja lähdin sitä Iran fysioterapiassa hoitamaan. Erkauma oli suurimmassa kohdassa 4,5 cm ja syke tuntuikin ihan pinnassa ihon alla. En voinut uskoa, että niinkin pitkän ajan jälkeen muutos olisi mahdollinen, mutta Ira valoi uskoa, että erkauma olisi kurottavissa ehdottomasti vieläkin.

Liikkeelle lähdettiin erittäin hienovaraisilla liikkeillä ja tuntui melkein uskomattomalta, että sellaisilla voisi tapahtua muutosta. Kuitenkin joka kerralla mittauksissa erkauma kuroutui pikkuhiljaa pienemmäksi. Ira kannusti ja tsemppasi! Uskoin häntä ja tein uskollisesti noita ihania liikkeitä. Loppujen lopuksi muutamien kuukausien jälkeen (en pitänyt hoppua), oli erkaumani parantunut! Erittäin pientä 0,5 cm rakoa jäi, mutta se on mitä suuremmassa määärin normaalin rajoissa.
Voin kaikille suositella Iran määrätietoista, lämmintä ja taitavaa ohjausta erkauma-asioissa! Hän on huippuammattilainen ja erittäin inspiroiva terapeutti.
Lisäksi voin omasta kokemuksestani sanoa, että erkauma kannattaa hoitaa kuntoon. Fyysisten asioiden lisäksi muutosta on tapahtunut myös henkisellä tasolla. Omaan keskukseen on löytynyt yhteys, kun kehon tuki ja fysiikka tuli parempaan kuntoon. Tulin yllättäen tietoiseksi omasta voimastani ja aloin kuunnella, mitä haluan elämältä. Suosittelen!